Filip Dewinter (Vlaams Belang) haalt fors uit: “Die vreemdelingen komen in Antwerpen alleen maar profiteren van onze sociale zekerheid en dat moet stoppen”

bron: ATV
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Filip Dewinter van Vlaams Belang heeft vandaag hard uitgehaald naar het migratiebeleid in Antwerpen. Volgens hem is dat onder leiding van N-VA een catastrofe geworden.

“De belangrijkste conclusie is dat we in Antwerpen in 2012, het jaar dat Bart De Wever aan de macht, 36% alochtonen hadden en dat nu meer dan 50% is”, merkt Dewinter op bij ATV. “Dat is zeer merkwaardig.”

“De Wever had net beloofd om de imigratievloedgolf in Antwerpen te beperken en dat gebeurde op geen enkel moment. Meer dan de helft van de kinderen in het basisonderwijs zijn Moslim. Bij de gezinnen van de immigranten waar niet gewerkt wordt, leeft 1 op 3 van een basisloon. De problematiek is alleen maar toegenomen.”

“De poorten van onze stad zijn niet gesloten, ze zijn meer open dan ooit van tevoren. Heel veel kiezers van Vlaams Belang hebben in 2012 voor N-VA gekozen, in de hoop dat er iets zou gebeuren. Dat is onder De Wever helaas niet gebeurd. Er moet meer Vlaams Belang in deze stad komen, zodat we kunnen wege op De Wever. Onze eis is een immigratiestop. De toevloed van vreemdelingen moet stoppen.”

“De Wever is verantwoordelijk voor niks maar bevoegd voor alles. Hij moet nu maar eens zijn verantwoordelijkheid nemen. Er mogen zich geen nieuwe vreemdelingen meer melden in Antwerpen. Die vreemdelingen komen alleen maar profiteren van onze sociale zekerheid.”