VTM

Joke Van de Velde leeft in luxe op Rock Werchter: Ze betaalde er wel meer dan 2.000 euro voor

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Het was gisteren lang aanschuiven voor wie de komende vier dagen logeert op camping The Hive in Rock Werchter. Maar er zijn (veel duurdere) alternatieven.

Joke Van de Velde is ook vier dagen aanwezig op de wei van Werchter, al logeert zij niet op een camping. De 38-jarige ex-Miss België verblijft in de Rocksuite. 

Ze heeft meer comfort dan de mensen in tent op de camping. Ze betaalde met haar 2.299 euro wel gevoelig meer dan de festivalgangers op de camping.

“Ik deel deze suite met een vriend, maar ik vind het niet erg om iets meer te betalen, want het is de allereerste keer dat ik naar Rock Werchter kom. Ik ben niet zo’n fan van drukke mensenmassa’s, dus qua vuurdoop kan het festivalterrein wel tellen", vertelt Joke aan Het Laatste Nieuws. 

"Dat het in Rockvillage rustiger is, vind ik dan ook een hele opluchting. Ik kan relaxen, rustig een dutje doen als ik dat wil en ik sta toch op een kwartiertje op de wei. Toen ik jonger was, had ik er absoluut geen problemen mee om in een tentje te liggen tussen andere festivalgangers, maar ik ben al een dagje ouder hé."