VTM

Natalia in zak en as om verdwenen Antwerpenaar Marc Sluszny: “Ik ben je zo dankbaar”

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
De zoektocht naar de vermiste Antwerpenaar Marc Sluszny is stopgezet. De kans is zo erg klein geworden dat zijn lichaam ooit nog zal teruggevonden worden.

Onze landgenoot verdween tijdens een duikpartij in een grot in het zuiden van Frankrijk. De procureur vindt het te gevaarlijk om duikers nog te laten zoeken naar zijn lichaam.

Sluszny raakte vermist toen hij op een diepte van 125 meter met een collega aan het duiken was. De twee raakten elkaar kwijt. De collega kwam nog boven, maar Sluszny niet meer.


Natalia is er het hart van in. “Ik kon het nieuws niet geloven”, reageert ze op haar Instagram. “Een paar weken geleden heb ik hem nog gevraagd of het wel nodig was om zo diep te gaan duiken? Wat wilde hij daarmee bewijzen? Maar ik begrijp wel dat hij het wilde doen, want eigenlijk is hij op dat gebied hetzelfde als ik.”

“Ik ga zijn openheid missen, onze boeiende conversaties, de flauwe grapjes die hij altijd maakte. Ik ga hem altijd blijven herinneren, daar bestaat geen twijfel over. Dank je wel voor alle fijne moment die we samen hebben gehad.”