VTM

Niels Destadsbader nog steeds vrijgezel en dat heeft ook een reden

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Niels Destadsbader is nog steeds vrijgezel. De zanger wordt volgende maand 30 jaar. Dat gaat hij vieren met een groot feest.

“Ik kijk hard uit naar mijn dertigste verjaardag”, zegt Niels in TV-Familie. “Niet alleen omdat ik gewoon graag jarig ben. Maar ik geef dus elke keer een feest voor al m’n vrienden. De rest van het jaar moet ik hen te vaak missen wegens te druk.” 

“Het valt mij op dat veel vrienden ondertussen kinderen hebben en getrouwd zijn. Zelf voel ik me daar nog niet klaar voor. Nee, ik verlang ook niet naar een huwelijk. Maar ’k weet wél dat ik ooit papa wil zijn.”

Voorlopig heeft Niels nog geen nieuw lief. “Liefde staat ook bij mij bovenaan. Alleen is ’t niet altijd makkelijk om iemand te vinden die je écht graag kan zien. Hoe moet ik dat zeggen... Als BV is dat niet evident. Ik krijg dikwijls een berichtje van een geïnteresseerde jongedame. En soms zelfs ook van een jongen! Die laatste moet ik sowieso teleurstellen. Och, het streelt mijn ego wel, zulke aanzoekjes. Maar ik reageer daar niet op. Kwestie van mensen geen valse hoop te geven. En mezelf ook niet.”