VTM

Het liep mis tijdens huwelijksreis van Paul Jambers en Pascal Naessens: "Het is triest"

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Pascale Naessens en Paul Jambers beloofden elkaar op 3 april 1993 eeuwige trouw en vijfentwintig jaar later maken ze dat nog elke dag waar. In de stad Venetië vernieuwden ze hun huwelijksbeloften.

"Ik wist dat we naar daar gingen om ons jubileum te vieren, maar de hernieuwing van onze huwelijksbeloften was een verrassing van Paul", vertelt Pascale in TV-Story. "Ik had hem ooit gezegd dat ik het jammer vond dat we geen trouwfeest meer konden geven, tegenover al die koppels die scheiden en opnieuw trouwen (lacht). Hij heeft dat onthouden en besloten om opnieuw te huwen, maar dit keer onder ons tweetjes, met alleen een ceremoniemeester erbij."

"Geen pastoor nee, we zijn immers niet voor de kerk getrouwd. En uiteindelijk draait het om het gevoel en de waarde die je er zelf aan toekent. Het was een heel bijzonder moment! Alleen jammer dat Venetië twee keer onder water stond tijdens ons verblijf, het water stroomde gewoon ons hotel binnen. Het is triest om te weten dat Venetië ooit zal verdwijnen, want het blij een romantische locatie."