VTM

Kürt Rogiers zijn dochters protesteren: “Allez, papààà, niet opnieuw”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Kürt Rogiers is ook volgend seizoen nog te zien in Familie. Het heeft er alle schijn van dat zijn personage Lars dat een koppel zal vormen met Véronique, rol gespeeld door Sandrine André.

Maar voor we zover is er eerst nog een sportzomer. Binnenkort start de ‘Tour de France’ en nu is het WK-voetbal in Rusland. Kürt Rogiers is wel een voetbalfan, maar hij kan maar op weinig steun rekenen bij hem thuis.

"Ik woon met drie vrouwen en zij zijn de grote uitzonderingen: voor de Rode Duivels willen vrouwen en kinderen weleens meegaan in de hype, maar mijn vrouw en dochters zegt het níks”, zegt Kürt in Het Laatste Nieuws. 

“Ik wou vorige zaterdag naar België-Tunesië kijken en er thuis werd serieus geprotesteerd omdat ik voor tv zat terwijl het zo'n mooi weer was. 'Allez, papááá, kom toch buiten!' Waarop ik zei: 'Het is wel tegen Tunesië, hè!' En zij: 'So what?' Ik zit dezer dagen dus alleen in de living, om 's avonds naar de samenvattingen te kijken. 'Ah, gij gaat voetbal kijken? Dan ga ik slapen.' Mijn leven is niet zo tof op dit moment.”