VTM

Het gaat ontploffen vanavond in de seizoensfinale van Familie: "Hij is een tikkende tijdbom"

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Vanavond is de lang verwachte seizoensfinale van Familie. Naar jaarlijkse gewoonte is dat nu ook weer een dubbelaflevering geworden.

Gaan Guido en Emma hun kindje Mila kunnen behouden? Worden Lars en Véronqiue weer een koppel en vooral, wat gaat Stan doen?

Die laatste is het spoor volledig bijster. Sinds Evy een relatie begonnen is met Maarten, wil Stan wraak nemen. Zo heeft hij de twee eens betrapt. “Die momenten waren alweer een voedingsbron voor de ziekelijke jaloezie van Stan. Als acteur is het een cadeau om dat te mogen spelen", zegt Kristof Verhassel in Het Nieuwsblad.

Kristof speelt de rol van Stan. “Als slechterik mag je buiten de lijntjes kleuren. Je zoekt naar de duistere kanten van een personage. Op die manier probeer je een reden te geven waarom Stan de verkeerde weg inslaat.”

“Na de breuk met Evy is er iets geknakt bij hem en demonen uit zijn verleden staken de kop weer op”, zegt Verhassel. “Stan is een kerel die recht op zijn doel afgaat. Die tunnelvisie maakt van hem een tikkende tijdbom.”