VTM

Sportjournalisten kunnen hun ogen niet geloven als ze Radja Nainggolan bezig zien: "Jongen, waar ben je toch mee bezig?"

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Radja Nainggolan is er niet bij op het WK in Rusland. Donderdag spelen de Rode Duivels hun laatste groepswedstrijd tegen Engeland.

Ondanks dat Nainggolan er niet bij is, gaat hij toch met de meeste aandacht lopen. Hij versierde niet alleen een transfer naar Inter, de middenvelder sloot ook een deal met Orange.

Nainggolan maakt filmpjes om de Rode Duivels aan te moedigen. Maar hij doet dat op een heel cynische manier. "Zoals jullie weten ben ik er om tactische reden niet bij", zei de voetballer in één van zijn filmpjes.

MEER BEGRIP VOOR MARTINEZ
Hij verwees daarmee naar bondscoach Roberto Martinez die hem op die reden thuisliet. De beslissing om Nainggolan thuis te laten kon niemand begrijpen, maar nu komt er toch meer begrip voor de beslissing van de Spanjaard.

"Waar is die jongen toch mee bezig", vragen de sportjournalisten zich luidop af. "Waarom doet hij dit toch", vraagt Anderlechtdoelman Frank Boeckx zich af. Analist Franky Van Der Elst klinkt scherp: "Dit is de reden waarom hij niet mee mocht naar het WK."