VTM

Dina Tersago is nu ook te zien op VIER en krijgt daar meteen een belangrijke opdracht

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Dina Tersago zal zowel op VTM als op VIER te zien zijn. Bij Vier krijgt de presentatrice een belangrijke opdracht.

De kans is groot wanneer je aan het zappen bent, je Dina Tersago tegenkomt. Ze zal zowel op VTM als op VIER te zien zijn.

Dina heeft geen exclusiviteitscontract meer met VTM en kan nu ook samenwerking met andere zenders. `Buying Blind' is de werktitel van het nieuwe realityprogramma waarmee VIER volgend voorjaar wil scoren. Daarin vertrouwen zes koppels al hun centen toe aan een makelaar en een binnenhuisarchitect.

"Ik zal de partner zijn van de koppels en kijken of hun nieuwe huis uiteindelijk ook hun nieuwe thuis wordt"

Die gaan op zoek naar dat ene huis waar de kandidaat-kopers al lang van dromen én hakken de knoop voor hen door. Belangrijk detail: de koppels krgen hun woning pas te zien nádat de experts ze voor hen hebben gekocht.

SPANNENDE MAANDEN
"Ik ga in `Buying Blind' samen met de toekomstige eigenaars spannende maanden tegemoet', vertelt Dina in Dag Allemaal. "Het immo-aanbod is in Vlaanderen vaak beperkt. Velen vissen in dezelfde vijver. Niets frustrerender dan als kandidaat-koper net te laat zn en je droomwoning aan je neus voorbij zien gaan. Soms zijn de eisen te hoog, de verwachtingen niet realistisch of durft men de knoop niet door te hakken uit angst voor een miskoop."

"Bij sommige koppels liggen de woonwensen dan weer té ver uit elkaar om er zelf uit te geraken. Ik zal de partner zijn van de koppels en kijken of hun nieuwe huis uiteindelijk ook hun nieuwe thuis wordt."