VTM

Hartverscheurend! Oudste dochter van Regi zegt tegen haar ouders: “Mijn hart is gebroken”

bron: Qmusic
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram/Photonews
Regi heeft een nieuwe zomersingle. Het is een speciaal nummer geworden want hij heeft dat geschreven voor zijn dochtertje Ellie-Martha.

In de videoclip zien we ook een meisje, maar dat is niet Regi zijn dochter. “Dat is een meisje dat het productiehuis gevonden heeft”, zegt de dj bij Qmusic. “Het is de dochter van iemand die mijn vrouw Elke Vanelderen.”

DISCUSSIE
“Maar we hebben daar thuis heel veel discussie over gehad. Het nummer gaat over mijn dochter en moet dan ook Ellie-Martha te zien zijn in de videoclip? Wij dachten onmiddellijk van niet. Misschien wil ze dat later ook niet en ik wil ook niet dat iedereen weet hoe ze eruit ziet.”

VIDEOCLIP
“Ellie is nog vrij onbekend. Maar toen kwam de reactie van onze 5-jarige dochter zelf. We hebben haar proberen uit te leggen dat we een video gingen maken over haar liedje. We hebben haar uitgelegd dat ze niet in de videoclip te zien zal zijn.”

GEBROKEN HART
“Dat was duidelijk niet haar zin. Er was compleet onbegrip met tranen erbij. Ze zei toen: ‘Mama, mijn hart is gebroken’. En toen hadden we nog maar één draaidag gehad van de vier. En toen heeft Ellie-Martha de eerste beelden gezien en toen vroeg ze wie dat meisje was in de clip. ‘Wat doet zij in mijn clip’, vroeg ze.”

AFSPRAAK
“We hebben toen afgesproken dat we één draaidag nog eens opnieuw gaan doen, maar dan met haar in de clip. Maar dat is dan voor eigen gebruik. We hebben als ouders wel de beste beslissing genomen om haar niet in de clip te laten opdraven.”