VTM

Kristof Verhassel heeft oplossing gevonden: Zo kan zijn personage Stan gewoon in Familie blijven na de seizoensfinale

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Kristof Verhassel heeft een drukke periode achter de rug. De acteur zijn personage Stan speelt dit seizoen immers een belangrijke rol in de seizoensfinale van Familie.

"Stan is de bad boy, maar ik amuseer me wel met hem", zegt Kristof Verhassel in Het Laatste Nieuws. "Als acteur is het altijd leuk om situaties te spelen die je in het echte leven zware problemen zouden opleveren. Als de kijkers mij bij de bakker aanspreken over Stans acties, probeer ik altijd uit te leggen dat het fictie is. En als de opmerkingen écht vervelend worden, slik ik die gewoon weg en bestel ik een koffiekoek.”

BEWIJS DAT FAMILIE ENORM LEEFT
Kristof heeft ook een manier gevonden waardoor Stan in Familie kan blijven. "Op fansites schrijven kijkers dat ze bang zijn van mij. Dat lijkt me vooral het bewijs dat 'Familie' enorm leeft. En voor alle duidelijkheid: ik doe in het echt geen vlieg kwaad. Stan verliest zichzelf in z'n wraakzucht. Hij is erg impulsief. Je ex stalken valt absoluut niet goed te praten. Nooit. Stan zou beter psychologische hulp zoeken."

SPANNEND EN EENZAAM
"Ik vond de scènes waarin ik moest hacken de moeilijkste om te spelen. Voor een leeg computerscherm: beetje eenzaam. De spectaculaire aanrijding van Hanne vond ik wel spannend. Ook al werd een belangrijk deel door een stuntteam ingeblikt. Safety first, hé. Ik mocht wel met de wagen remmen, terwijl de stuntvrouw op de motorkap lag. Zij moest daar dan af rollen. Ik ben na elke take toch even gaan checken of ze wel oké was."