VTM

VTM-journaliste Julie Colpaert heeft amper tijd voor haar gezin deze zomer: “Maar ik heb voor hen ook goed nieuws”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Julie Colpaert zal deze zomer veel aan het werk zijn. Ze mag tijdens de vakantiemaanden ‘Telefacts Zomer’ presenteren.

Julie beviel in december van dochtertje Lily. Er lopen bij haar thuis vier kinderen rond. In april 2015 was ze al bevallen van een flinke zoon, Jack, en haar partner Luc heeft ook al twee kinderen uit een eerdere relatie.

Haar zwangerschapsverlof is nu wel echt voorbij. “Dat verloopt bij mij net zoals bij zoveel andere werkende moeders die opnieuw aan de slag gaan. Je komt van je roze wolk af en stapt weer het gewone leven binnen, hé”, lacht Julie in TV-Story. “En daarbij komt plots heel wat planning kijken."

Netwerk
"Er moet heel wat geregeld worden, maar ik ben gelukkig erg goed in het bijhouden van mijn agenda. Bovendien heb ik een goed netwerk: er zijn heel wat mensen op wie ik kan rekenen voor het regelen van praktische zaken of die voor opvang kunnen zorgen.”

Julie heeft deze zomer niet veel tijd voor haar gezin. “De voorbereidingen van Telefacts Zomer zijn al enkele weken bezig, en we gaan door tot eind augustus. Maar de boog zal niet altijd gespannen staan. Ik werk in blokken en zorg ervoor dat ik zo de hele zomer kan overbruggen. Tussendoor zal er sowieso ook nog ruimte zijn voor een weekje vakantie.”