VTM

Dochter van Soulsister-zanger Paul Michiels is razend geweest op haar vader: “Wat hij deed, vond ik absoluut niet kunnen destijds”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Maxine Michiels is de dochter van Soulsister-zanger Paul Michiels. Die heeft in totaal acht kinderen.

Al was de band tussen de twee niet altijd goed. Na de scheiding van haar intussen overleden mama leefden Paul en Maxine lang in onmin, maar vandaag hebben ze een hechte band.

De ouders van Maxine gingen uit elkaar toen ze vijf jaar was. “Ik heb toen weinig contact gehad met mijn vader”, zegt ze in Dag Allemaal. “Als puber heb ik mn vader erg verweten dat hij ons had verlaten. `Vf kinderen in de steek laten, dat doe je toch niet?' dacht ik toen.”

Zwaar ziek
Toen werd haar moeder ook nog eens zwaar ziek.” Twaalf was ik toen ze darmkanker kreeg. Drie jaar later verloor ze de strijd tegen de vreselijke ziekte. Na haar overlijden bracht de muziek papa en mij weer dichter b elkaar. Vandaag hebben we weer een hechte band. Ik begrijp nu beter hoe de liefde marcheert."

"Mijn papa móest destijds weggaan om zelf weer gelukkig te worden. Mama heeft voor ze stierf ook nog gelukkige jaren gekend met een andere man. Het moest zo zijn, denk ik nu.”