VTM

Sean Dhondt barst van de energie: “Mijn ma dacht vroeger dat ik deze aandoening had”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Sean Dhondt kwam onlangs in het nieuws toen hij een foto van zichzelf online zwierde op de sociale media. Sean hing er aan een baxter.

Sean volgde een IV-therapie, oftewel intraveneuze therapie. Een trend die komt overgewaaid uit Amerika, Engeland en zelfs Nederland. Bij zo’n behandeling worden mineralen, vitaminen en antioxidanten via een infuus in het lichaam gebracht. Resultaat? Een energieboost.

En de presentator is iemand die sowieso al veel energie heeft. En die kan hij goed gebruiken want het wordt een drukke zomer voor hem. “En wat voor werk. Ik mag heel de zomer lang festivalweides afschuimen voor het Q2-programma At The Festivals, ik ben ook opnieuw coach in The Voice Kids én ik presenteer vanaf dit jaar de Voice van Vlaanderen met An Lemmens. Vroeger was ik enkel te zien in de liveshows, maar nu al vanaf de blind auditions”, zegt Sean in TV-Story.

Waar haalt Sean toch al die energie vandaan? “Ik ben altijd al een energiek manneke geweest. Vroeger dacht mijn ma zelfs dat ik ADHD had, maar ik was gewoon heel enthousiast (lacht). Nu nog steeds. Ik heb graag veel omhanden, want ik verveel me snel. En daar haal ik dan weer energie uit. Een mooie vicieuze cirkel.”