VTM

"Imke Courtois heeft een relatie met deze analist die ook al bij Karl Vannieuwkerke aan tafel zit. Ze wonen zelfs al samen"

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Het WK is in volle gang. Het zijn voor de voetbalanalisten ook drukke tijden. Ze maken overuren.

Eén van de analistes die we vaak aan tafel zien bij Karl Vannieuwkerke is Imke Courtois. Er zijn trouwens geruchten dat de ex-Red Flame een relatie heeft, of toch minstens zou gehad, hebben met een andere analist die soms rond de tafel zit.

Imke zou verliefd geworden zijn op Yannick Ferrera. Hij is ook nog coach in de Belgische eersteklasse bij Waasland-Beveren. Het was Herman Brusselmans die er als eerste melding van maakte in één van zijn columns.

"Of Imke en Yannick nú nog een koppel zijn, weet ik niet. Maar ze zijn het zeker geweest. Ze heeft het ooit wel eens binnenmonds toegegeven op tv, maar voorts wilden ze er nooit iets over kwijt", zegt een sportjournalist aan TV-Familie.

"De collega's en ik zagen hen héél vaak samen in dezelfde auto arriveren op voetbalwedstrijden. We wisten trouwens dat Imke en Yannick samenwoonden in Landen. Maar het werd altijd ontkend. Omdat die twee heel discreet willen zijn."

"Wees er dus maar zeker van dat ze het níet leuk vinden dat Herman Brusselmans dit nu aan de grote klok hangt. Eigenlijk wel een beetje een gemene streek van hem.'