VTM

Nog meer ellende voor Guy Van Sande: Er loopt ook nog een ‘geheime’, tweede rechtszaak tegen hem

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Guy Van Sande zal zich allicht mogen verantwoorden tegenover de rechter voor het gebruik en verspreiden van kinderporno. En nu blijkt dat er ook nog een tweede rechtszaak tegen hem loopt. Dat heeft het weekblad Dag Allemaal vernomen.

Op 24 mei 2016 stapte hij met Nathalie in het huwelijksbootje. Iedereen was het er na afloop over eens dat het een geslaagde huwelijksdag was. Eerst was er het offciële moment op het gemeentehuis, waarna er een groot feest volgde in de tuin van het koppel. 

Managementbureau
Hiervoor hadden Guy en Nathalie de hulp ingeschakeld van Star Entertainment, het managementbureau van heel wat Vlaamse artiesten. Een receptie, een luxebarbecue met kreeft, een dansfeest met voormalig Qmusic- en Joe-dj Bjorn Verhoeven, hamburgers en frietjes om middernacht... Kortom: de vele gasten, onder wie ook heel wat BV's, kwamen niets tekort.

Prijskaartje
Maar zo’n feest heeft natuurlijk ook wel zijn prijskaartje. Meer dan twee jaar na hun huwelijk staat de factuur nog steeds open. “Guy en Nathalie zitten diep in de problemen”, weet een welingelichte bron. “Ze gaven dan wel een groots trouwfeest met alles erop en eraan, maar ze kunnen hun grootdoener niet betalen. Star Entertainment heeft daarom een zaak aangespannen.”

Ontslag
Guy raakte in de problemen na zijn ontslag bij ‘Zone Stad’. “Er kwam geen geld meer binnen en Guy werd daarnaast ook nog geconfronteerd met een stukgelopen relatie. Om te ontsnappen aan zijn miserie zocht hij zijn heil in cocaïne. Maar zijn drugsgebruik liep al snel uit de hand, helaas. Iets wat hem veel geld gekost heeft.”