VTM

An Lemmens mag ‘The Voice’ niet meer alleen presenteren van VTM: Deze bekende Vlaming, die ze heel goed kent, zal haar komend seizoen bijstaan

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Er staan wel wat veranderingen op til in het nieuwe seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen'. Zo zal An Lemmens (38) het programma niet meer alleen presenteren.

VTM besliste dat An voortaan Sean Dhondt (35) naast zich krijgt. Samen zullen ze het nieuw seizoen van ‘The Voice’ presenteren. ‘The Voice Kids’ blijft An wel alleen presenteren en Sean blijft er ook jurylid, schrijft Het Laatste Nieuws. Kürt Rogiers is er niet meer bij tijdens ‘The Voice Kids’.

Eerder raakte ook al bekend dat The Voice een heel nieuw decor zal krijgen. Zo staan er dus wel veranderingen gepland tijdens het nieuwe seizoen.

Festivals
An en Sean zullen daarnaast ook meteen samen het gezicht zijn van ‘At The Festivals’, de eigenzinnige verslaggeving van de grote festivals op Q2 en Q2.be. Ze zullen bij alle festivals backstage kunnen gaan waardoor ze de grootste artiesten kunnen interviewen.

Opvallend weetje is dat de twee nog getrouwd zijn geweest. Dat was tussen 2008 en 2009.