VTM

Lesley-Ann Poppe krijgt, net als Wendy Van Wanten en Kirsten Janssens, een vreemd telefoontje: “Wat die man doet, pik ik niet”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Lesley-Ann Poppe heeft een vreemd telefoontje gekregen. Het werd al snel duidelijk dat er meer aan de hand was.

Lesley-Ann kreeg een telefoontje van een man uit Mechelen. Hij had grootse plannen om een online tv-station op te richten. Kitchen15.tv moest de grote online concurrent van njam! worden.

Geldgebrek
De man contacteerde Wendy Van Wanten, Kirsten Janssens en Lesley-Ann Poppe. Het hele project ging uiteindelijk niet door wegens geldgebrek.

Onraad
“Dat hij mijn naam durfde te gebruiken als schermgezicht om andere mensen te overtuigen…”, zucht Lesley-Ann nu in Dag Allemaal. “Ik zou niet eens weten hoe die man eruitziet. Eén keer heeft hij mij gebeld, maar ik rook meteen onraad. Hij beloofde mij een carrière waarbij ik de wereld zou mogen rondreizen voor m'n eigen kookprogramma. Nu ken ik de media goed genoeg om te bese en dat zelfs grote zenders die investering niet zomaar zouden doen.” 

"Dit pik ik niet"
“Laat staan een kleine, nog op te richten onlinezender. Ik heb hem vriendelijk bedankt en er sindsdien nooit meer iets van gehoord. Tot ik nu verneem dat hij mijn naam misbruikte om investeerders over de streep te trekken. Dat pik ik niet, natuurlijk."

1000 euro schulden
De man ging ook al praten met mogelijke investeerders dineren in verschillende restaurants in het Mechelse. In totaal heeft de man nog een openstaande rekening bij hen van 1000 euro. Een in de zaak volgt op 25 juni.