Chauffeur met een witte bestelwagen negeert een rood licht en rijdt dan een grootmoeder van de weg die gruwelijke verwondingen oploopt. Wat de bestuurder daarna doet is niet te begrijpen

bron: Daily Mail
door: PMN
Afbeelding bron: Daily Mail
Het is toch altijd weer even schrikken als je dergelijke berichten leest. Dit keer is het slachtoffer een arme grootmoeder.

In het Amerikaanse Santa Ana, dat ligt in de staat Californië, gierde er een witte bestelwagen door de straten. Waarom de chauffeur zo hard reed, is nog niet geweten.

Op een bepaald moment rijdt hij zelfs door het rode licht. Net op dat moment steekt ook de 63-jarige Maria Gonzalez de straat over. “Ik had nog tien seconden groen licht”, zegt ze in shock.

Het is dan ook niet min wat ze meemaakte. De witte bestelwagen reed haar gewoon van de weg. “Ik smakte tegen de grond”, gaat Maria verder. Ze bleef achter met gruwelijke verwondingen. De vrouw werd naar het ziekenhuis gebracht.

Voortvluchtig
De dokters stelden er een gruwelijke blauwe plekken vast op zowel haar lichaam als haar gezicht. “Ik dank God dat ik nog leef en een tweede kans krijg”, besluit Maria.

De politie is nog steeds op zoek naar de bestuurder van de witte bestelwagen. Ze hopen hem snel te kunnen vinden.