Jongetje van 1 jaar is aan het spelen op de roltrap tot hij plots vast blijkt te zitten. Hij schreeuwt het uit van de pijn. Zijn grootvader ontdekt wat er aan de hand is en valt bijna flauw

bron: Mirror
door: PMN
Afbeelding bron: Mirror
In China is het goed misgelopen voor een jongetje van 1 jaar. Het gebeurde terwijl hij aan het spelen was op de roltrap in een shoppingcenter.

Kun-Kun was op het moment van het ongeluk alleen op de roltrap. Hij was gehurkt aan het spelen, maar kwam met zijn penis vast te zitten in een opening. De jongen schreeuwde het uit van de pijn.

Toen de grootvader van de jongen ging kijken wat er aan de hand was, viel hij bijna flauw. De voorhuid van de penis was gescheurd terwijl de roltrap wel in beweging bleef.

Operatie
De brandweer kon de peuter bevrijden en hij werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De dokters hebben meteen ook een spoedoperatie uitgevoerd om de penis weer vast te hechten. De operatie is goed verlopen.

Het jongetje herstelt momenteel in het ziekenhuis. De dokters denken wel dat het goed zal komen en er geen blijvende schade zal zijn.