VTM

5 tips om jezelf een dag een beroemdheid te voelen

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Pixabay
Hier op de website, op social media, in de kranten en op de televisie lees je dagelijks over de beslommeringen van beroemdheden. Ze kopen nieuwe optrekjes en auto´s, maken uitstapjes, en leven een zo op het oog een zalig leven. Ondertussen rijden we zelf nog rond in een rammelende auto, hebben we een kantoorbaan en lijken alle dagen op elkaar – of toch niet?

Het leven van beroemdheden lijkt over rozen te gaan. Geen geldzorgen, de mooiste vakanties, de leukste banen, vaak uit eten zonder de rekening te hoeven betalen en onbeperkt shoppen. Hoewel daar natuurlijk lang niet altijd alles van klopt en er ook genoeg schaduwkanten aan het bestaan van een beroemdheid zitten, zouden velen van ons best eens een dagje in de schoenen van een beroemdheid willen staan. En dat kan! Volg deze tips en waan je voor een dagje een grootheid!

1.      Huurauto
Als grote ster ga je natuurlijk niet zomaar rondlopen, je wilt rondrijden in een dure auto Gelukkig zijn er genoeg zaken waar je voor een dagje kan rondrijden in een Lamborghini, Ferrari of Bugatti, tegen een niet te hoge prijs en al dan niet met chauffeur. Rijd een rondje door de stad en geniet van al die bewonderende blikken – dit is hoe je je voelt als je als beroemdheid aan komt scheuren.

2.      Kleding
Uiteraard kan je niet zomaar erbij lopen in de eerste de beste outfit. Je wilt er strak en flitsend uitzien. Of je nou een dure smoking wilt met glanzende lakschoenen of een hippe designerjurk met dure handtas: kleren maken de man (of de vrouw) en geven je de glamour-uitstraling waar je naar op zoek bent. Gelukkig zijn er tal van speciaalzaken waar je voor een dag, een weekend of week dé kleren krijgen die je nodig hebt om die onuitwisbare indruk te maken.

3.      Beveiliging
Elke beroemdheid heeft zijn eigen beveiliger, toch? Hoe moet je anders al die lastige fans en vervelende groupies op afstand houden? Al die gillende meisjes die selfies willen? Vraag in je vriendenkring of familie naar een sportschooltype dat een dagje met je meewil, gekleed in zwart pak, met zonnebril en oortje. Het zal je omgeving het gevoel geven dat je beschermd moet worden en dus wel een beroemdheid zal zijn!

4.      Een topmaaltijd
Als je ziet in wat voor sterrenrestaurants bekende mensen eten, dan loopt het water je in de mond. Helaas kunnen we niet garanderen dat je het eten gratis krijgt en in zo´n toprestaurant kan de prijs nog best oplopen. Maar wie gaat er anno 2018 nog naar een restaurant als je die maaltijden zelf in huis kan halen? En als je aan het eind van de dag je laatste happen neemt van je maaltijd, zal je je koning voor een dag wanen!

5.      Fotograaf
Heb je een neefje of buurjongen met een camera? Vraag of hij de hele dag voor je uit wilt lopen om foto´s van je te nemen. Het mes snijdt zo ook nog eens aan twee kanten: je grote dag als beroemdheid wordt op de gevoelige plaat vastgelegd en mensen zien dat je gevolgd wordt door paparazzi, wat ongetwijfeld moet betekenen dat je een persoon van statuur bent!

Tags