VTM

Wie had dat gedacht? Deze populaire Rode Duivel is de peter van het dochtertje van Sylvie De Bie

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Sylvie De Bie maakte indruk met haar deelname aan ‘Liefde Voor Muziek’. Sylvie heeft ook een dochtertje en die heeft wel een heel bekende peter.

Noor, zoals het dochtertje van Sylvie heet, heeft niemand minder dan Rode Duivel Dries Mertens als peter. “Hij was één van de beste vrienden van mijn ex-man”, zegt Sylvie in TV-Story.

“Hij kwam regelmatig bij ons thuis en toen ik beviel van Noor, was hij een van de eersten die mijn dochter vasthield. We hebben regelmatig contact. Vooral via Skype, want hij woont en voetbalt natuurlijk in Italië. Dries nodigt Noor trouwens regelmatig uit om bij hem een weekje op vakantie te komen. Anders zouden ze elkaar amper zien.” 

“Noor is zeer trots op haar peter. Dat is ook logisch. Niet iedereen kan zeggen dat zijn of haar peter een Rode Duivel is. En ook al woont Dries ver van ons, hij vergeet haar nooit. Als ze verjaart, dan stuurt hij cadeautjes op.”

Maandag spelen de Rode Duivels hun eerste wedstrijd op het WK. “Wij gaan alle matchen van de Rode Duivels op de voet volgen, maar dan wel vanuit onze zetel. Volgens mij is het in Rusland iets te koud en Noor moet natuurlijk ook naar school”, besluit Sylvie.