Man trekt naar Antwerpse discotheek ‘The Villa’. Hij bestelt een drankje maar dan volgt er een nachtmerrie die hij nooit meer gaat vergeten: “Ik zakte weg en kon alleen nog maar aan mijn dochtertje denken”

bron: Gazet van Antwerpen
door: PMN
Afbeelding bron: Google Maps
Zaterdagochtend werd een 36-jarige man aangevallen met een glasscherf. Het incident gebeurde aan discotheek ‘The Villa’ in Antwerpen.

De man zijn halsslagader werd geraakt en hij had veel bloed verloren. “Het was de eerste keer dat ik in The Villa uitging”, vertelt het slachtoffer. “Het beloofde een leuke avond te worden. Op een bepaald moment bestelde ik drank aan de bar. Ik draaide me om en wilde naar mijn vrienden gaan, maar stuitte op een andere feestganger. Hij wilde me niet doorlaten en voor ik het wist viel hij me aan met dat glas. Alles gebeurde in een fractie van een seconde”, zegt hij in Gazet van Antwerpen.

Hevig bloeden
Het slachtoffer begon meteen hevig te bloeden. “Ik herinner me dat ik nog naar buiten kon wandelen en stilletjes op de grond wegzakte. Op dat moment kon ik alleen maar aan mijn dochtertje denken.”

Ziekenhuis
“Mijn beste vriend probeerde de wonde zo goed mogelijk dicht te houden tot de mug ter plaatse kwam. Ook de mensen van The Villa hebben me verzorgd. Toen werd het zwart voor mijn ogen. Ik werd wakker in het ziekenhuis en kon me niets herinneren.”

Dokters
“Mijn halsslagader was geraakt en ik heb heel wat bloed verloren. Gelukkig waren de dokters er snel bij, anders had dit heel anders kunnen aflopen. Voor hetzelfde geld was ik doodgebloed. Ik mag er niet aan denken.”

Werkonbekwaam
“Ik ben nog de hele week, en waarschijnlijk ook nog volgende week, werkonbekwaam. Waarom die kerel het op mij gemunt had, begrijp ik nog steeds niet. Ik stond op de verkeerde plaats, op het verkeerde moment, denk ik. Eén ding is zeker: gaan feesten zit er voorlopig niet meer in.”