Dit is onvoorstelbaar: Moeder moedigt haar tienerdochter aan om vriendin hard te slaan en met de haren te trekken tijdens gevecht. Wat ze daarna doet is nog veel erger

bron: Mirror
door: PMN
Afbeelding bron: Mirror
Je kan je het nauwelijks voorstellen maar in het noorden van Brazilië werd het werkelijkheid. Een moeder moedigde haar dochter aan om een vriendinnetje te lijf te gaan. De moeder ging zelfs nog een stap verder.

De twee meisjes kregen op school ruzie na een discussie over een video die op de sociale media is verschenen. De ruzie liep volledig uit de hand.

De meisjes vlogen elkaar letterlijk en figuurlijk in het haar. Er stonden veel mensen naar het gevecht te kijken, maar niemand greep in.

Ook de moeder van één van de vechtende meisjes was aanwezig. Zij moedigde haar dochter zelfs aan en gaf haar zelfs een mes. Bij het gevecht raakte een 13-jarig meisje gewond aan gezicht, armen, handen en borst. Haar tegenstandster was een meisje van een jaar ouder. Zij hield aan het gevecht enkele krassen en schrammen over.

Spoorloos
Na het gevecht is de moeder met haar dochter gaan lopen. Ze zijn momenteel nog spoorloos. De moeder wordt opgespoord en beschuldigd van medeplichtig te zijn aan poging tot moord.

Het gevecht kwam pas ten einde toen er iemand uit het publiek ingreep en het mes uit de hand van het meisje rukte.