VTM

Recordhouder van Blokken doet verbazingwekkende ontdekking over presentator Ben Crabbé: “Ik had niet de indruk dat hij het leuk vond”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Archieffoto
Hij sneuvelde in zijn twaalfde aflevering. Ewout Leys zal er niet wakker van liggen want hij sinds vorige week absolute recordhouder in ‘Blokken’ met elf overwinningen.

“In mijn laatste aflevering kwam ik gewoon heel weinig aan bod”, zegt Ewout in Dag Allemaal. “Mijn tegenstander was ook sneller dan mij. De vooravond van de opnames van aflevering elf liep ik de muren op van de stress, ik kon amper slapen. Om mijn gedachten te verzetten ben ik wat gaan fietsen.”

“Toen het record eindelijk binnen was, viel er een grote druk van mijn schouders. Ik denk ook dat het toen een beetje op was.”

Ben Crabbé
Ewout doet ook een verrassende uitspraak over presentator Ben Crabbé. “Ik zag die enkel tijdens de opnames. Na de aftiteling was hij meteen weer weg.”

“Hij wenste mij wel succes, maar ik had niet de indruk dat hij het leuk vond dat ik voor het record ging. De opnamen vielen ook midden in de voorbereiding met De Kreuners. Ik kan mij wel voorstellen dat Ben moe was en hij veel aan zijn hoofd had. Maar ik heb sowieso respect voor hem."