Ex-doelman van Rode Duivels wil zijn ex-ploegmaat vermoorden om vreselijke reden: “Hij zette zijn vinger tegen mijn voorhoofd en zei dat hij onder meer mij ging vermoorden”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Gelukkig zijn er geen vetes bij onze Rode Duivels zo vlak voor het WK. Vandaag spelen ze hun laatste wedstrijd voor ze naar Rusland vertrekken.

Het is blijkbaar wel ooit anders geweest. Zo heeft ex-doelman Gilbert Bodart zijn ex-ploegmaat Eric Gerets met de dood bedreigd. 

De reden is dat Gerets iets begon met Virginie Neuray, de ex van Bodart. “Op een dag rende hij achter mijn auto aan. De politie moest tussenkomen”, zegt Gerets in Het Laatste Nieuws. 

“Hij zei dat we elkaar nog wel zouden terugzien. Een andere keer zette hij zijn vinger tegen m’n voorhoofd en zei hij dat hij ons binnenkort zou doden. Hij heeft een grens overschreden. Ik heb geen andere keus dan een klacht in te dienen.”

Bodart lacht de beschuldigingen weg. “Ik heb hier niks over te zeggen. Het gerecht bestraft mensen die liegen en van alles uitvinden vroeg of laat toch wel.”