Wow! Vlaanderen heeft erg te doen met zwaar mishandelde kat Sprotje: Dit enorme bedrag werd al gestort om het dier te steunen

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Gisteren kwam er het walgelijke nieuws dat een Roemeen in ons land zijn kat zwaar mishandeld had. Hij stak ze in een oven van 200 graden en ging er nadien mee voetballen.

De hele zaak krijgt voor Roemeen mogelijk nog een vervelend staartje want de politie stelde een pv op en werd ook klacht ingediend bij dierenwelzijn. Sprotje is momenteel bij dierenarts Valérie Huvaere. 

“De kattin heeft zware brandwonden, zo zijn de kussentjes op haar pootjes helemaal verbrand en zijn er interne bloedingen. We behandelen haar met morfineachtige pijnstillers en honingzalf, om de brandwonden te verzorgen”, licht ze toe in Het Nieuwsblad.”

Er werd ook een crowdfunding opgestart om de verzorgingskosten van Sprotje te betalen. Die kan mogelijk oplopen tot 500 euro of meer. Al zal dat geen enkel probleem zijn. Er werd intussen al meer dan 10.000 euro opgehaald. Het bedrag dat nog over is, zal worden geschonken aan het dierenasiel van Zwevegem. 

Wie nog een bijdrage wil storten, kan dat doen door HIER TE KLIKKEN!