“Ze heeft de moord van een 2-jarige kleuter op haar geweten. Ik ben er zeker van dat ze het meisje opzettelijk heeft laten verdrinken in bad om deze vreselijke reden”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: TV Oost
De net geen 3-jarige Chelsea verdronk vorige week in bad. De kleuter uit Lebbeke was op dat moment alleen thuis met zijn stiefmoeder Meghan.

De 18-jarige stiefmoeder, die voor kinderverzorgster studeerde, is aangehouden op verdenking van de moord op Chelsea. Al legde ze nog geen bekentenis af. Papa Bjorn (27) kan niet over de dood van zijn dochtertje spreken. Volgens zijn tweelingzus Kim sluit hij zich op in zijn kamer.

Hulpdiensten
Meghan was op het moment van de feiten alleen thuis met Chelsea. Nog voor papa Bjorn thuiskwam, belde ze in paniek naar de hulpdiensten. "Ik voelde meteen dat er iets mis was", zegt Kim in Het Laatste Nieuws. "Daarom heb ik toen ik vertrok in het ziekenhuis onmiddellijk een sms naar Megan gestuurd. Met de vraag wat er écht was gebeurd."

Bad
“Ze probeerde me duidelijk te maken dat ze zelf met van alles bezig was in de living terwijl Chelsea in bad zat. Toen ze terug in de badkamer kwam, was het al te laat. Meghan had gewoon bij Chelsea moeten blijven. Ik heb een dochter van dezelfde leeftijd en ik laat haar nooit alleen achter als ze in bad zit.”

Geen ongeluk
“Ik geloof niet dat de dood van Chelsea een ongeluk was. De rest van mijn familie deelt dat gevoel", gaat Kim verder. “We horen van andere mensen dat Megan altijd jaloers was op Chelsea."

Poppemieke
Ook Kim gaat haar metekindje erg missen. "Ze kon zo mooi lachen. Haar lach galmt nog door mijn hoofd", zegt ze. "Chelsea was ook altijd bijzonder gul met kusjes en knuffels geven. Ik noemde haar Poppemieke of Chelsje."