VTM

Zanger Tom Dice verrast iedereen met dit nieuws: Hij heeft een nieuw lief die we allemaal kennen

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Tom Dice (28) kennen we nog van zijn deelname voor ons land het Eurovisiesongfestival. Hij scoorde toen heel goed met zijn hit ‘Me & My Guitar’.

En diezelfde Tom Dice stelt nu zijn nieuw lief Kato Callebaut (26) voor. Kato kennen we dan nog van haar deelname aan ‘Idool’. De twee kenden elkaar al een tijdje.

Maar enkele weken geleden sloeg plots ook Cupido toe. “Alles is begonnen door samen liedjes te schrijven”, geeft Tom wat meer uitleg in Het Laatste Nieuws. "Dat doe ik graag. Want los van wat we nu hebben samen, heb ik Kato altijd al een begenadigd schrijfster gevonden. De sfeer tussen ons zat altijd goed en dus zijn we ook buiten de studio wat meer met elkaar beginnen om te gaan. Op één van die avonden hebben we beslist er helemaal voor te gaan. Het voelt prettig. Ik ben heel blij."

Samen op podium
“Dinsdag staan we overigens samen op het podium bij MNM tijdens de marathonradio. Ik ga er zingen en Kato begeleidt me op piano. Samen touren zou natuurlijk geweldig zijn, maar het feit dat we met ons tweetjes nummers kunnen maken en teksten schrijven, is fantastisch. Dit voelt écht goed."

"Het is nog pril, maar al onze vrienden zijn inmiddels op de hoogte en we willen het niet langer verstoppen."