VTM

Gunther Levi haalt fel uit: “Ik begrijp de reactie van de mensen niet. Waarom doen ze zo? Net alsof ik mij zou moeten schamen”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Gunther Levi wil graag nog een haartransplantatie laten uitvoeren. En misschien nog wel meer dan één keer.

“Het principe bestaat erin dat ze je eigen haar verplaatsen. En die haren halen ze vanonder aan de achterkant van je hoofd. Die hebben een andere structuur, waardoor ze blijven staan als je ze transplanteert”, vertelt Gunther in TV-Familie

“Maar die bron is natuurlijk niet onuitputtelijk. Als je overdrijft, zou je op den duur alleen maar haar vanboven op je hoofd hebben en niets meer vanachter in je nek. Soit, ik heb nog voldoende haar dat ze kunnen gebruiken. Ik denk dat ik wel een tweede of zelfs derde keer kan gaan.”

Nochtans rust er een taboe op haartransplantaties. Iets waar Gunther het toch moeilijk mee heeft. “Wel, ik heb nooit begrepen waarom dat zo'n taboe moet zijn. Ik werd een trendsetter genoemd, maar ik snap die heisa niet. Als ik morgen een facelift wil laten doen, wat maakt dat uit?”

“Daar hoef je je toch niet voor te schamen? Ik ben dus blij dat mannen zich steeds minder voor een haartransplantatie moeten verantwoorden.