VTM

Financieel expert doet verbazingwekkende ontdekking over Kat Kerkhofs en Dries Mertens: “Dat is wel raar voor een getrouwd koppel”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Kat Kerkhofs (29) opende onlangs haar eigen fitnesszaak. En er is wel iets opvallends aan die fitnesszaak.

Kat en Dries hadden vorig jaar nog een serieuze huwelijkscrisis. Dat lijkt intussen weer allemaal achter de rug. “Maar het is wel raar dat Kat haar zaak opstartte zonder financiële inbreng van haar man”, merkt financieel expert Thierry Debels in TV-Familie

“Terwijl dat voor hem totáál geen probleem zou zijn, want Dries verdient als sterspeler bij Napoli zo'n 3,5 miljoen euro per jaar. En dat is dus zonder winstpremies, bonussen en commerciële contracten gerekend.

“Bovendien heeft hij ruimschoots ervaring wat fitness betreft. Het feit dat Dries helemaal niet betrokken is bij de nieuwe firma van zijn vrouw, kan bepaalde vragen doen rijzen...' over hun getrouwd zijn. Dat is normaal gezien een vereiste. Kat heeft haar domicilie trouwens in Leuven, Dries in Napels. Voor een gehuwd koppel zijn dat toch vreemde dingen... Maar kijk: ze zijn nog altijd getrouwd, zo blijkt. Het zal hier dus wel om een vormfout in de akte gaan, vermoed ik.”