VTM

Gunther Levi heeft belangrijke beslissing genomen: “Ik heb dit ook laten weten aan de makers van Familie”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Gunther Levi heeft een belangrijke beslissing genomen. De acteur van Familie en zanger van De Romeo’s legt uit wat hij van plan is.

“Ik zou opnieuw een haartransplantatie willen ondergaan”, zegt hij in TV-Familie. “Achteraan heb ik opnieuw een kalende plek. Toen ik een drietal jaar geleden die haartransplantatie liet uitvoeren, was het al de bedoeling om ook mijn kruin aan te pakken.” 

“Maar toen stond daar nog iets te veel oorspronkelijk haar, waardoor de wortels zouden beschadigd worden. Daarom is toen beslist om dat toch niet te doen. Maar we zijn nu enkele jaren verder, en... ... ook enkele jaren kaler, dus.”

Als Gunther een haartransplantatie wil ondergaan, heeft hij wel een probleem. “Dan kom ik in de problemen bij Familie”, luidt het. “Peter ziet er dan plots helemaal anders uit. Qua grote verhaallijnen denken de `Familie'-schrijvers zo'n jaar vooruit. Ik heb dus al eens bij hen laten vallen dat ik mijn haar nog eens wil laten transplanteren. Maar daar moet ik dus nog minstens een jaar mee wachten.”