VTM

Niet te geloven! Tanja Dexters heeft terug seks met haar ex Gillian en daar blijft het niet bij

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Tanja Dexters (41) nam onlangs een drastisch besluit. Ze brak met haar veel jongere vriend Gillian (22).

Tanja vond hem te jong. Maar vorige week werd de ex-Miss België opnieuw gespot met Gillian. Dat was in beachbar La Plage in Knokke-Heist. “Maar wij hebben geen relatie”, licht Tanja toe in Dag Allemaal.

Niet klaar voor
“Ik ben er gewoon niet klaar voor, zeker niet met een jonge kerel die nog alles in het leven moet meemaken. Ons leeftijdsverschil was de enige reden voor onze breuk. Hij gaf me een verstikkend gevoel.”

Friends with benefits
Een relatie hebben ze niet, ze delen wel opnieuw de lakens. De twee zijn `friends with benefits' geworden. "Ja, maar we zijn er ook voor elkaar als we nood hebben aan een babbel”, gaat Tanja verder. 

Op reis
“Ik hoef mij niet meer schuldig te voelen als ik niet thuis ben of hem niet meteen terugbel. Ik wil me focussen op mijn werk en mijn dochter. Gillian trekt binnenkort drie weken naar Thailand. Dat zou hij nooit gedaan hebben als we nog een relatie hadden. Misschien gaan we deze zomer wel samen op reis.”

Vriendschap
“We zien wel waar onze vriendschap naartoe gaat. Gillian beseft nu dat ik geen relatie wil. Daarom deed ik mijn verhaal over onze breuk in de media, anders drong het niet tot hem door. Het klonk misschien hard dat ik hem kinderachtig noemde, maar dat heb ik zo niet bedoeld. Ik heb veel respect voor hem en zijn familie.”