Dit is echt verschrikkelijk: Marokkaanse vrouw van 24 jaar bevalt in ons land van baby en laat het kindje dan verdrinken in het toilet. En dit doet ze met het lijkje van haar baby

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Foter
Een Marokkaanse vrouw heeft haar eigen baby laten verdrinken in het toilet. De reden waarom ze dit deed is echt opvallend.

De vrouw beviel in oktober 2016 ‘s nachts. Ze werd moeder van een jongetje. Meteen na de bevalling liet ze haar eigen zoontje verdrinken in het toilet. Volgens de wetsdokter heeft het jongetje even geleefd, zo staat te lezen in Het Laatste Nieuws.

Gynaecoloog
Niemand had gezien dat de vrouw zwanger was en ze besefte het zelf ook maar enkele dagen voor de bevalling toen ze voor het eerst naar de gynaecoloog was geweest.

Lijkje
Al die tijd verborg ze het lijkje van de baby in een zak in een kleerkast. Toen haar broer het een dag later vond, stopte hij het in een rugzak en ging het samen met de mama bij het politiebureau afgeven.

Psychiater
Een psychiater onderzocht de vrouw. “Ze was zo bang voor de schande die ze haar familie zou aandoen. In de Marokkaanse cultuur is ongewenst zwanger worden van een man met wie je geen relatie hebt, niet toegelaten", klinkt het.

Gevangenis
De jonge vrouw ging in therapie, maar verscheen niet op haar eigen proces. De rechter gaf haar dan maar een celstraf van 6 maanden, aangezien hij niet kon zien hoe het nu met haar gaat.