Zo walgelijk! Tiener is met zijn vriendin door het park aan het wandelen, tot plots iemand haar handtas wil stelen. Er volgt een woordenwisseling waarna de tiener op een beestachtige manier vermoord wordt

bron: LCI
door: PMN
Afbeelding bron: Pixabay/Child Focus
Frankrijk is in de ban van een barbaarse moord. Zaterdagnamiddag was een 17-jarige jongen met zijn vriendin door het park ‘Bois des Soeur’ in Mourmelon-le-Grand, Marne, aan het wandelen. Tot het plots gigantisch fout gaat.

Frankrijk is in de ban van een walgelijke moord. Zaterdagnamiddag was een 17-jarige jongen met zijn vriendin door het park ‘Bois des Soeur’ in Mourmelon-le-Grand, Marne, aan het wandelen. Tot het plots gigantisch fout gaat.

Iemand probeerde handtas van zijn vriendin te stelen. De jongen sprak de dader daar op aan. Er volgde een woordenwisseling. De dader haalde uiteindelijk zijn mes boven en bracht de tiener met twintig messteken om het leven.

Spoorloos
De dader is daarna gevlucht en nog steeds spoorloos. De politie verspreidde een robotfoto van de dader in de hoop hem snel te vinden. 

De jongen werd vooral geraakt in de rug en de nek. Waarschijnlijk is hij dus langs achteren aangevallen geweest.