Hoe is dit mogelijk? Bejaarde man ligt dood in zijn huis en dan doet men nog een vreselijke ontdekking: “Een heel trieste zaak”

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Google Maps
In de Tuighuisstraat in Kortrijk is een bejaarde man van 81 jaar dood aangetroffen. Robert V. lagen wekenlang dood in zijn woning.

Het Nieuwsblad heeft vernomen dat de man een zonderling was. Hij kwam nauwelijks nog buiten en had met niemand contact. Ondanks dat zijn brievenbus al wekenlang niet meer was leeggemaakt, was er niemand die hem miste.

V. werd uiteindelijk dood aangetroffen in de eetplaats van zijn woning. Wellicht stierf hij een natuurlijke dood. Het lichaam lag er al van vermoedelijk begin april. Het lichaam was al in ontbinding.

De zaak kwam pas aan het licht toen de buren een stinkende geur begonnen te ruiken. “Een heel trieste zaak”, zegt directeur van De Poort Thomas Raes. “We zijn onmiddellijk ter plaatse gegaan toen er alarm werd geslagen en hebben de nodige acties ondernomen. Het sociaal verhuurkantoor heeft een aanbod van zeshonderd woningen. Het is onmogelijk om die allemaal nauwgezet op te volgen.”