VTM

Nathalie Meskens trekt haar conclusies na mislukt huwelijk maar dan loopt het fout: “Ik maak weer dezelfde fouten”

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Nathalie Meskens is dolgelukkig met haar nieuwe vriend Nadim. De presentatrice van VTM heeft ook haar conclusies uit haar vorig huwelijk.

“Kan ik iets opnoemen wat ik inmiddels uit mijn nieuwe relatie geleerd heb? Daar kan ik uren over vertellen”, zegt Nathalie in Het Nieuwsblad. 

“Maar wat wil ik delen met het grote publiek? Je leert elke keer wel iets nieuws bij. Zeker op mijn leeftijd. Ik ben 36, heb een huwelijk achter de rug en heb nu een nieuwe relatie. Natuurlijk zit je dan met dingen als: wat is er toen misgegaan, waar moet ik voor oppassen, wat zijn mijn oude patronen? Je bent daar harder mee bezig dan als je 23 bent, verliefd wordt en een nieuwe relatie begint.”

“Door ouder te worden zit je feller op de dingen. Dat vind ik niet erg, maar het is soms wel confronterend. Dat je denkt: verdorie, nu doe je dat wéér, doe dat toch niet! Ik heb bijvoorbeeld een grote pleasing factor. Het zit ook in mijn job: ik ben een entertainer. Maar in je dagelijks leven hoef je dat natuurlijk niet altijd te doen. Daar gaat het soms ook om wat jij wilt in plaats van de ander.”