“Harry wil niet dat dit met Meghan gaat gebeuren. Het gebeurde al met zijn moeder Diana en hij zal niet toestaan dat zijn bemoeizieke familie dit een tweede keer gaat doen met iemand die hij heel graag ziet”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Paul Burrell (59) was jarenlang de butler van wijlen prinses Diana. Hij was ook nog eens haar vertrouwenspersoon.

Burrell weet dus als geen ander wat Meghan Markle allemaal te wachten staat en dat is niet niks. “Ze zal heel sterk moeten zijn want de koninklijke familie zal haar verstikken”, zegt hij. “Ik heb gezien hoe ze omgaan met nieuwe familieleden. Diana werd gekraakt door de Windsors.”

“Meghan zal dit ook nog ondervinden. Ze is nu een royal en vertegenwoordigt de koninklijke familie. De speeltijd is voorbij. Nu is het serieus. Zeker als er straks ook een kindje komt.”

“De entourage van de Queen en kroonprins Charles kijken er goed op toe wat Meghan allemaal doet. Ze bepalen haar agenda en zelfs met wie ze mag omgaan. Meghan is een zelfstandige vrouw. Ik vermoed dat ze al snel weerstand zal bieden aan de bemoeizieke lakeien.”

Burell ziet een belangrijke rol weggelegd voor prins Harry. “Ik verwacht dat hij zijn familie niet tussen hem en zijn vrouw zal laten komen. Harry zal Meghan met hand en tand verdedigen tegenover zijn familie. Hij zal niet toestaan dat ze, net zoals bij zijn moeder gebeurde, hun leven kapot zullen maken. Maar ja, het is wel zijn familie die beslist over de inkomsten. Zou hij dat allemaal in de weegschaal leggen? Dat moeten we nog afwachten.”