Leerkracht uit West-Vlaanderen betaalt prostituee voor seks: “Hij misbruikte mij, ja”. Daarna ging het helemaal mis. “Ze maakt mij kapot!” De man is intussen dood

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Een 37-jarige prostituee dreigt in de cel te belanden. Ze kan verantwoordelijk worden geacht voor de dood van een man.

Een 56-jarige leerkracht uit West-Vlaanderen, die ook getrouwd was, leerde de prostituee kennen bij hem op school, meldt Het Laatste Nieuws. Haar kind zat daar op school.

Huwelijk
De vijftiger zou volgens de prostituee gezegd hebben dat hij zich niet gelukkig meer voelde in zijn huwelijk. Ze maakten een afspraak en hij betaalde voor de seks.

Slaafje
Op een bepaald moment had de man een speciaal verzoek. Hij werd gedomineerd door zijn vrouw in bed en vroeg de prostituee niet of ze zijn slaafje wilde spelen. Die ging akkoord, zolang de man maar betaalde.

Misbruik
Maar tijdens de laatste afspraak ging volgens haar de leerkracht te ver. Hij misbruikte haar en hij zou haar ook betalen voor het leed dat hij haar bezorgde. Daarna begon zij dreigende sms’en naar hem te sturen. “Geef mij drie kilo goud of ik zeg alles aan je vrouw”, stond er te lezen. 

Celstraf
De leerkracht stuurde nog dat ze moest stoppen. “Je maakt mij kapot.” Op 6 december 2016 stapte hij uit het leven. Pas toen ze de berichten op zijn gsm lazen, kwamen zijn familieleden alles te weten. Ze dienden een klacht in tegen de prostituee, die nu terechtstaat voor afpersing en poging tot afpersing met de dood tot gevolg. Als ze veroordeeld wordt, riskeert ze minstens 10 jaar cel.