VTM

Hadise diep geschokt na beledigingen aan haar adres van ex-voetballer van Anderlecht: “Ze heeft de bek van een paard’ en hij zegt nog andere lelijke dingen over haar

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Hadise werd geboren in Mol, maar maakt nu het mooie weer in Turkije. Ze is daar een absolute ster.

Maar Hadise durft er ook te choqueren. Zo draagt ze vaak uitdagende kledij, iets waar de Turken het bijzonder moeilijk mee hebben. En nu krijgt de geplaagde zangeres het opnieuw te verduren... Hadise heeft namelijk opgetreden op een muziekfestival aan de vooravond van de ramadan. En dat is voor veel strenggelo- vige moslims een brug te ver. “Ongehoord dat de naam van een troela als Hadise in één adem wordt genoemd met de profeet Mohammed. Een regelrechte schande!” klinkt het in Turkije.

"Bek als een paard"
Bijna drie jaar geleden speelde voetballer Serhat Akin bij Anderlecht. “Toen ik haar de eerste keer ontmoette, had ze lelijk haar. Ze ziet erg niet uit. En toen ze haar mond opendeed, leek ze wel een paard”, citeert TV-Familie hem op de sociale media.

"Ik ben beschaamd in zijn plaats"
Hadise reageerde al. “Normaal gezien reageer ik niet op zulke praat”, laat ze Serhat Akin via de sociale media weten. `Maar in een tijd waarin vrouwen zo te lijden hebben onder geweld, kan ik niet anders. Ik vind het erg dat ik zulke dingen moet lezen. Ik snap deze persoon niet en heb medelijden met zijn vrouw en kinderen. Ik ben beschaamd in zijn plaats. Mijn papa heeft heel hard gewerkt en is nu met pensioen. Er was geen geld voor een groot huis of dure kleren. Maar mijn vader is voor mij een voorbeeldige man. Jij bent misschien wel een man, maar allesbehalve een voorbeeld.”

Rechtszaak
De Molse heeft een rechtszaak aangespannen tegen de ex-voetballer van Anderlecht. Gewoon om nog wat meer gerucht te geven aan die aanval van Serhat Akin. Want ze eist van de grove voetballer één symbolische Turkse lira (zo'n 20 eurocent) als morele schadevergoeding.