Zus van voetballer Radja Nainggolan vertelt de waarheid: “Dit is de echte reden waarom hij niet mee naar het WK mag, maar Martinez durft het hem niet te zeggen”

door: PMN
Het was voor Radja Nainggolan (30) een donderslag bij heldere hemel wanneer hij hoorde dat hij niet mee naar het WK kon in Rusland. De voetballer zit momenteel in zak en as.

Riana, de tweelingzus van Radja, probeert haar broer bij te staan in deze moeilijke tijden. "Radja heeft de hele dag geen klap uitgericht. Hij zit zwaar in de put en probeert alles te laten bezinken”, zegt ze in Het Laatste Nieuws. 

“Normaal zat hij zich nu volop voor te bereiden op dat WK in Rusland. Zo zat het althans in zijn hoofd, maar dat hoeft nu dus niet meer. En door de manier waarop voelt Radja zich onrecht aangedaan.”

“Maandenlang ben ik hem blijven oppeppen. Blijven zeggen dat het goed zou komen. Als hij al eens geblesseerd was, dan probeerde hij toch om er zo snel mogelijk weer te staan. Met dat WK in z'n achterhoofd. En dan zo'n zever. Dit is zó jammer voor hem.”

'Radja, jij bent te goed om bankzitter te zijn', zo heeft Martínez het blijkbaar uitgelegd. Tja, wat een nonsens. Alsof al die goede ploegen - Spanje, Duitsland of Brazilië - geen topspelers hebben op de bank. Op een groot tornooi heb je altijd de sterksten nodig. En daar is Radja altijd bij. Maar ja, Martínez moest hem niet, maar dat durft hij niet te zeggen."