VTM

Ook dat nog: Communiefeest van Tanja Dexters haar dochter Valentina loopt helemaal uit de hand: 'Er gebeurde iets vreselijks'

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Tanja Dexters raakte het niet eens met haar ex-man Miguel om samen een communiefeest te organiseren voor hun dochter Valentina. Little V, zoals Tanja haar dochter soms noemt, kreeg dan maar twee communiefeesten.

Tanja trok met haar dochter naar Disneyland Parijs. Miguel wilde zijn dochter dan weer een echte prinses laten voelen. Ze werd zelfs met een limousine naar de kapper gebracht, schrijft TV-Familie.

So far, so good, tot het eigenlijke feest begon. Voormalig VT4-presentatrice Inge Moerenhout en kapster Selda, die ook bekend is van Jani's make-overprogramma `Zo Man Zo Vrouw' waren ook aanwezeig. Selda is de weduwe van De Cliént-baas en -bezieler Glenn Gemeiner, die overleed aan de vreselijke gevolgen van de zogenaamde vleesetende bacterie.

Zij begon op het communiefeest van Valentina te vechten met haar nieuwe vriend. “Weet je, dit is in de eerste plaats erg voor Selda, maar zeker ook voor Valentina en haar vader", zo zegt een bron. “Miguel had zoveel moeite in dat feest gestoken... Dat wordt allemaal overschaduwd door het onfrisse verhaal van `de vechtpartij op het communiefeest' dat nu volop de ronde doet…”