VTM

Roel Vanderstukken niet de beste vriend van Sergio Herman: “Ach, dan zou ik dat toch nooit gedaan hebben”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Roel Vanderstukken lijkt wel een volleerde chef-kok in het VTM-programma ‘2 sterrenrestaurant’. Hij is misschien wel de beste chef-kok onder de deelnemers.

“De voorbije tien jaar heb ik ongelooflijk veel opgestoken van al die geweldige kookprogramma's op televisie. Ik ben fan, ja. Ik heb daar heel wat opgepikt en uitgeprobeerd. Mijn enige probleem: dat ik veel te weinig tijd heb”, legt Roel uit in Het Laatste Nieuws.

Roel blijkt ook tegen het advies van Sergio Herman in te gaan. Zo duwde hij toch nog honing bij de saus, terwijl Sergio gezegd had dat dit absoluut niet moet. 

“Ik ben nochtans geen dwarsligger”, reageert de acteur. “Dat was zeker niet kwaad bedoeld. Ik keek vroeger op tv altijd uit naar de momenten dat het bij de kandidaten sidderen en beven was als Peter Goossens of Sergio Herman opdoken.” 

“Weet je, Sergio is eigenlijk een heel lieve man. En gelukkig vond hij mijn sausje nog lekker ook. Mocht ik weten dat ik met die rebelse act alles zou verpesten, dan zou ik dat zeker niet doen."