Dit is geen moeder maar een monster! Ze sluit haar 4-jarige autistische jongen op in een donkere kast zonder eten of drinken en doet dan iets vreselijks: “Erger kan niet meer”

bron: Daily Mail
door: PMN
Afbeelding bron: Daily Mail
De 24-jarige Megan Schug uit Michigan deed iets verschrikkelijks met haar autistische zoon van 4 jaar oud. Ze mishandelde hem op een verschrikkelijke manier.

Megan sloot haar kind regelmatig op in een donkere kast. Daar zat hij soms uren of dagen. Hij had geen eten, drinken en kon ook niet naar het toilet. Soms zat hij in zijn eigen urine in de kast.

Vechten
Dat duurde zo een hele tijd. Het jongetje werd zelf verplicht te vechten met zijn halfbroers - en zussen. Al die tijd vond Meghan dat normaal.

Ziekenhuis
Op 22 maart 2017 merkte ze op dat haar zoontje ernstige ademhalingsproblemen kreeg. Ze ging naar het ziekenhuis en vertelde de artsen dat hij niet meer wilde eten.

Argwaan
De artsen kregen al snel argwaan. De jongen had immers een pak open wonden, was zeer mager en zijn tenen waren opgezwollen en zagen zwart. Er werd besloten om de politie te verwittigen die de moeder ook arresteerden.

"Afzien als een beest"
In de rechtszaal zei Meghan dat ze de jongen wel graag ziet. Maar daar wil de openbaar aanklager niet van weten. “Er zijn hier al heel wat moordenaars en verkrachters gepasseerd, maar jij bent nog veel erger dan zij’, luidde het. “Je had je kind ook meteen kunnen vermoorden, maar je liet hem dagen, maanden afzien als een beest. Erger dan dit kan niet meer.”