VTM

Marie Verhulst boos na nieuwe geruchten: “Laat hem daarbuiten! HIj heeft er niets mee te maken”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Marie Verhulst, de 22-jarige dochter van Gert Verhulst, is boos. Er zijn hardnekkige geruchten over haar nieuwe job.

Marie wordt presentatrice bij Studio 100-tv. Dat is een onderdeel van Studio 100, het bedrijf van onder meer haar vader. Velen denken dan ook dat papa Gert zijn dochter die job cadeau heeft gegeven.

Het maakt Marie boos. "Nee, hij wist van niks. Ik had opgevangen dat ze een extra presentator zochten bij Studio 100 TV en dat leek me keiplezant. Ik heb zelf de castingverantwoordelijke gemaild of ik niet eens mocht komen testen”, zegt ze aan Het Laatste Nieuws.

“En nee, hij heeft mij ook niet geholpen met de voorbereidingen. Ik denk zelfs dat papa niet weet wanneer mijn eerste opnamedag was... Allez, uiteindelijk wel door James. Hij heeft het verklapt. (lacht).” 

“Maar ik heb dit dus volledig zélf aangepakt. Ik had al een testdag gedaan voor de eerste opnames zodat ik een beetje wist hoe ik met een autocue moest werken en zodat ik de mensen op de set leerde kennen. En dan thuis heb ik mijn teksten doorgenomen totdat ik ze bijna volledig uit het hoofd kende. Ik ben blij dat ik in een ervaren groepje terechtkom."