VTM

Geheime ex-vriendin van Mike uit ‘Blind Getrouwd’ is zijn leugens kotsbeu: “Hij is niet meer dan een profiteur. Een profiteur die mij diep gekwetst heeft”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
De 23-jarige Yoni had met Mike een geheime affaire tijdens ‘Blind Getrouwd’. Maar blijkbaar speelde de populaire deelnemer uit het VTM-programma een vies spel.

“Op een bepaald moment zag Mike het plots niet meer zitten”, doet Yoni haar verhaal in Dag Allemaal. “Hij heeft toen allerhande verhaaltjes verzonnen. Dat we niet konden afspreken omdat hij dan z'n contract met VTM zou verbreken. Terwijl dat voordien toch niet echt een probleem was, en hij zonder aarzelen voor de eerste date al bij me thuis kwam.”

“Nu blijkt dat het allemaal leugens waren. In mijn ogen heeft h gewoon geprofiteerd van de Mike-hype en het medelijden dat hij overal kreeg.”

“Als je wekenlang van een man te horen krijgt dat hij niet klaar is voor een relatie, ondanks z'n zogezegd sterke gevoelens voor jou, en dat h wil afwachten tot h z'n afgebroken huwelijk heeft verwerkt..."

"Dan sta je wel versteld wanneer hij uit het niets z'n liefde verklaart aan een ander meisje. Dat klopt gewoon niet. Mike is een man van 39 jaar, geen impulsieve tiener. Enkele weken geleden zei hij nog dat hij zich nog nooit zo goed had gevoeld als bij mij.”