Verzekeringsagent beleeft de schrik van zijn leven wanneer hij plots een gruwelijke ontdekking doet: Parket staat nog nergens

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
In de nacht van 26 op 27 april legde een zware brand een groot deel van het loodsencomplex in Melle in de as. De gebouwen van een carnavalsgroep en servettenbedrijf I&S gingen volledig in vlammen op.

Een verzekeringsmakelaar die als expert de loods ging controleren, deed er een gruwelijke ontdekking. Hij vond er vorige week een verkoold lichaam onder het puin terug.

“Het identificatieteam onderzocht het lichaam, maar voorlopig is nog niet duidelijk om wie het gaat", zegt een bron dicht bij het onderzoek aan Het Laatste Nieuws. Ook waarom het slachtoffer daar was, is niet geweten.

Sahyin Karagoz, zaakvoerder van I&S. "In mijn ogen zijn er twee mogelijkheden: een inbreker of een brandstichter die niet tijdig is buiten geraakt. Een werknemer van ons is het alvast niet, want er is niemand vermist."

De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Mogelijk gaat het om kwaad opzet of logeerden er enkele illegalen. In dat geval is het goed mogelijk dat het verkoolde lichaam van één van hen is.