Niet te geloven: Dit deed moordenaar Kevin L ooit met de auto van een collega die hij niet kon luchten en dat is nog niet alles

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Facebook
Kevin L, die zondagavond zijn vriendin vermoord heeft, was ook clown. Hij was één van de weinige in ons land die met clown zijn professioneel bezig kon zijn.

Kevin was clown Tobi. "Zijn performance is ijzersterk", vertelt een clown die zowel dader als slachtoffer goed kende, aan Het Laatste Nieuws. "Maar met veel van zijn collega's kon hij niet door één deur."

Stelen
Kevin stond er om bekend regelmatig iets te stelen of te vernielen. "De wagen van een clown die hij niet kon luchten, werd ooit een overgoten met een bijtend product", klinkt het. 

Controlefreak
"Hij was eigenlijk een meester-manipulator en een controlefreak. Hij wilde altijd de spotlights hebben, altijd de beste en de grootste blijven. En daarvoor ging hij ver. Als 'manager' lijfde hij beloftevolle aspirant-clowns in, maar pikte hun trucs in en lichtte hen op de koop toe op."

Te gek voor woorden
Eén van de collega-clowns wist van zijn relatie. "Ik feliciteerde hem met zijn nieuwe liefde, maar hij zei letterlijk dat ik er niet te veel moest over nadenken. Dat het makkelijk was, zo'n rijke oudere vrouw die hem overal heen voerde. Nu blijkt dat zij - die eerst smoorverliefd op hem was - voor haar kinderen koos, is hij echt zoals zijn vaste slogan geworden: 'Te gek voor woorden'."