VTM

Dat is om van omver te vallen: Dit nieuws over Tim uit ‘Temptation Island’ had niemand verwacht

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Vijf
Tim Wauters moet zowat de meest gehate persoon zijn uit 'Temptation Island'. Hij wilde met zijn Deborah Leemans trouwen, maar bedroog haar uiteindelijk met een ander en wilde dan weer met haar trouwen.

Het leven op 'Temptation Island' is niet altijd even simpel. En ook daarbuiten is dat blijkbaar voor Tim het geval. 

Geheim kind
Zo meldt TV-Familie dat Tim een geheim kind zou hebben. "Die jongedame en haar zoon wonen bij mij in de buurt, en die jongen lijkt sprekend op Tim van `Temptation'. Tim heeft effectief een relatie met haar gehad, maar sinds haar zwangerschap is er geen enkel contact meer tussen hen", luidt het.

"Leugen"
 "Ik weet om welke dame het hier gaat', reageert Tim. "En het enige dat ik kan zeggen, is dat dit een pure leugen is. Ik heb geen kind."

Bagger
Iemand uit de entourage van Tim legt uit wat er aan de hand is. "Sinds Tim aan `Temptation Island' heeft meegedaan, krijgt hij niet alleen heel wat bagger over zich heen, er zijn ook mensen die op de één of andere manier van zijn bekendheid willen profiteren."

Goudhaantje
"Wel, dit verhaal hoort in dat verdachte sfeertje thuis. De jongedame die zogezegd een kind van Tim heeft, zit in financiële problemen. En ze hoopt waarschijnlijk dat Tim nu haar goudhaantje zal zijn en heeft daarom dat gerucht verspreiden."