VTM

Gillian uit ‘Mijn Pop-uprestaurant’, die vorige week overleed, kon nog maar een kwartier per dag met haar kinderen spelen en haar gewicht was echt zorgwekkend

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Vorige week raakte bekend dat Gillian overleden is. Ze nam in 2016 deel aan ‘Mijn Pop-uprestaurant.’

Gillian overleed aan kanker. Een ziekte die ze tien jaar geleden wel kon overwinnen. Meteen na haar deelname aan ‘Mijn Pop-uprestaurant’ kreeg ze het vreselijke nieuws te horen.

Ze kon per dag nog maar een kwartiertje met haar kinderen spelen. Gillian had alle energie nodig om te vechten tegen haar ziekte. Gillian kreeg elf chemobehandelingen, gedurende zes maanden moest ze platliggen, en op een bepaald moment woog ze nog amper vijftig kilo. Maar haar strijd was tevergeefs. Iedereen is dan ook diep bedroefd om haar overlijden, schrijft Dag Allemaal.

Caroline nam met Gillian aan ‘Mijn Pop-uprestaurant’. Ze voelt zich enorm verdrietig door het verlies van haar beste vriendin. “Bloem van een mens en m’n partner in crime. Je bent altijd dicht bij me gebleven. Ik mis je. Wij waren zo TOP. We deden zo veel samen, het is ongelooflijk dat we nu niet meer zullen bellen. Rust goed White Tiger, met je hooggehakte groeten heb je veel mensen geïnspireerd. Je hebt een gouden moederhart. Ik zie je graag, babe! Daag.”